Η παράνοια στις κερκίδες από τους οπαδούς της ΑΕΚ και το «It's Over» των Άγγλων (vid)

Η παράνοια στις κερκίδες από τους οπαδούς της ΑΕΚ και το «It's Over» των Άγγλων (vid)

Sportal newsroom 14:58 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Τη στιγμή που ο Έκι Πόνσε κάνει το 3-2 για την ΑΕΚ, στην κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ επικρατεί πανζουρλισμός και σε εκείνη της Μπράιτον απογοήτευση, η οποία αποτυπώνεται στο πρόσωπο ενός φίλου των «γλάρων».

Η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων και των απουσιών κατάφερε όχι μόνο να σταθεί «όρθια» στο «Άμεξ» αλλά στο τέλος να φύγει με τη νίκη επί το γήπεδο της Μπράιτον, επικρατώντας 3-2 των «γλάρων», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. Μετά από αυτή τη νίκη, η «αγέλη» του Ματίας Αλμέιδα, φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου της κι ετοιμάζεται για την επόμενη αναμέτρηση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση που είναι στις 5 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Άγιαξ στην «OPAP Arena».

Οπως είναι λογικό μετά από αυτή τη σπουδαία νίκη, επικρατεί ενθουσιασμός, στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ. Ειδικά όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Ένωσης με τους «γλάρους» στις κερκίδες του «Άμεξ» σήμερα δεν μπορεί να φύγει το χαμόγελο από τα πρόσωπά τους.

Αυτό αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο. Τη στιγμή που ο Έκι Πόνσε πέτυχε το γκολ με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την ΑΕΚ, επικρατεί χαμός στις κερκίδες όπου ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Από την άλλη, οι Άγγλοι ήταν απογοητευμένοι με την εξέλιξη της αναμέτρησης, με έναν φίλο της Μπράιτον να λέει χαρακτηριστικά: «Τελείωσε, τελείωσε».

Τα δύο στατιστικά που φανερώνουν το μέγεθος της νίκης της ΑΕΚ στο Μπράιτον (vid)
EUROPA LEAGUE

11:46 - 22.09.2023

Τα δύο στατιστικά που φανερώνουν το μέγεθος της νίκης της ΑΕΚ στο Μπράιτον (vid)

Η Μπράιτον είχε 70% κατοχή της μπάλας, βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αλλά στο τέλος είδε την ΑΕΚ να φεύγει από το «Άμεξ» με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σε μία ιστορική βραδιά για την Ένωση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ TV»: