Η συνοδεία των οπαδών της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

Η συνοδεία των οπαδών της ΑΕΚ

i

© Printscreen

Η συνοδεία των οπαδών της ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:36 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube διάφορα πλάνα μέσω του drone, από τη μαζική πορεία των οπαδών της Ένωσης, οι οποίοι ακολούθησαν το λεωφορείο της αποστολής πριν από το ντέρμπι.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι. Πριν από το ντέρμπι, οι οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που κατέλυσε η «κιτρινόμαυρη» αποστολή. 

Συγκεκριμένα, οπαδοί της ΑΕΚ μετέτρεψαν σε... Νέα Φιλαδέλφεια το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Ένωση και αποθέωσαν Αλμέιδα και παίκτες πριν η αποστολή πάρει το δρόμο για το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ θέλησαν να «φτιάξουν» ψυχολογικά την αποστολή, πριν από το σημαντικό ματς στο Φάληρο. Όπως φάνηκε, η μαζική στήριξη του κόσμου λίγη ώρα πριν από αυτό το σημαντικό ντέρμπι, έπαιξε σημαντικό ρόλο καθώς η Ένωση πήρε σπουδαίο διπλό... τίτλου.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανέβασε ένα VIDEO με πλάνα από drone, το οποίο δείχνει την κοσμοσυρροή των οπαδών στο ξενοδοχείο. 

Επίσης, μετά τη λήξη του ντέρμπι και το θρίαμβο της ΑΕΚ, η αποστολή της ομάδας έφτασε με συνοδεία μηχανοκίνητης πορείας στα Σπάτα, όπου περίμεναν εκατοντάδες οπαδοί που έστησαν πάρτι, με τον Αλμέιδα να γίνει τραγουδά μαζί με τον κόσμο