ΑΕΚ: Η Ταμπόρ θέλει δανεικό τον Λάτσι
i

Ζίγκα Λάτσι/©intime

ΑΕΚ: Η Ταμπόρ θέλει δανεικό τον Λάτσι

Κώστας Τσίλης 16:57 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 20.08.2024

Ο δανεισμός του Λάτσι από την ΑΕΚ στην Κόπερ δεν ευδοκίμησε, όμως σύμφωνα με τους Σλοβένους τώρα είναι σειρά της Ταμπόρ να ζητήσει δανεικό τον νεαρό στόπερ

Είναι αλήθεια πως ο δανεισμό του Ζίγκα Λάτσι στην Κόπερ, δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε πρωτίστως ο παίκτης αλλά και η ΑΕΚ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου στην δεύτερη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Σλοβενίας. Και τώρα είναι η σειρά μιας άλλης ομάδας από την πατρίδα του, να τον ζητήσει δανεικό. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Σλοβενία, η Ταμπόρ ενημερώθηκε πως ο δανεισμός του Λάτσι στην Κόπερ θα λήξει τώρα τον Γενάρη και ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον παίκτη. Πάλι με την μορφή δανεισμού. Η Τάμπόρ είναι αυτή την στιγμή ουραγός στο πρωτάθλημα Σλοβενίας. Ακόμα πάντως δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για τις σκέψεις της ΑΕΚ σχετικά με την διαχείριση της περίπτωσης του Λάτσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν. 

Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό τον είχε πάρει μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Όμως κατόπιν είχε ανάψει το πράσινο φως για να δοθεί δανεικός. Τώρα θα χρειαστεί και πάλι η εισήγηση του Αργεντινού τεχνικού, για να καθοριστεί το μέλλον του Λάτσι.