Η απάντηση του Μπονίνι για τις... θλάσεις στην ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Ο Γκίντο Μπονίνι

i

©Intime

Η απάντηση του Μπονίνι για τις... θλάσεις στην ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Κώστας Τόπας 08:22 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 30.09.2024

Ο γυμναστής της ΑΕΚ, Γκίντο Μπονίνι, θέλησε να δώσει μια απάντηση σε αυτούς που κατηγορούσαν τον Ματίας Αλμέιδα και το επιτελείο του για τους μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών τις τελευταίες εβδομάδες

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena», καθώς επικράτησε 2-0, χάρη στα γκολ των Πιερό και Άμραμπατ και πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Αλεξάντερ Κάλενς πήρε φανέλα βασικού για το κέντρο της άμυνας των «κιτρινόμαυρων», στο πλευρό του Ντομαγκόι Βίντα και τα πήγε εξαιρετικά. Μετά το παιχνίδι, ο Περουβιανός στόπερ τόνισε πως αυτός κι οι συμπαίκτες του θέλανε το θετικό αποτέλεσμα για να απαντήσουν στα σχόλια αμφισβήτησης που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, οι γραμμές μας ήταν κοντά, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Ξέραμε ότι ήταν ιδιαίτερο το αποψινό ντέρμπι, θάλαμε να δείξουμε σεβασμό που παίζουμε στην έδρα μας και να νικήσουμε. Αν ήταν το πάθος που έκανε τη διαφορά;

Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, γιατί γράφτηκαν διαφορά σχόλια, υπήρχε αμφισβήτηση σε εμάς τους παίκτες αλλά και στο προπονητικό τιμ, θέλαμε να δείξουμε το κάτι παραπάνω, θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και τώρα περιμένουμε και τους άλλους συμπαίκτες μας να γυρίσουν για να συνεχίσουμε», ανέφερε ο Κάλενς.

Όπως τόνισε ο Αλεξάντερ Κάλενς μετά το ματς αυτός και οι συμπαίκτες του ήθελαν να δώσουν μια απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο γυμναστής του Ματίας Αλμέιδα, Γκίντο Μπονίνι έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με story του Instagram.

«Δεν μπορείς να περιμένεις να προπονείσαι SOFT και να περιμένεις να παίξεις ΣΚΛΗΡΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο γυμναστής των «κιτρινόμαυρων».

Το Insta Story του Μπονίνι