Στη Λεωφόρο δόθηκαν απαντήσεις για την διαχείριση του Αλμέιδα στον Περέιρα

Περέιρα

i

© Intime

Στη Λεωφόρο δόθηκαν απαντήσεις για την διαχείριση του Αλμέιδα στον Περέιρα

Κώστας Τσίλης 13:40 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 24.09.2024

Η αγωνιστική εικόνα του Αργεντινού μέσου της ΑΕΚ στο ματς με την Καλλιθέα, έδειξε στοιχεία της ποιότητας του, αλλά κυρίως την ανάγκη να πάρει τον χρόνο του

Μια από τις συζητήσεις που ήταν ανοιχτές και σχετικά... φουντωμένες στην ΑΕΚ όλο το τελευταίο διάστημα, αφορούσε την διαχείριση του Ματίας Αλμέιδα στον Τούκου Περέιρα. Ο Αργεντινός μέσος μετρούσε ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά και δεν είχε ξεκινήσει σε κανένα παιχνίδι βασικός. Μέχρι και το ματς της Λεωφόρου απέναντι στην Athens Kallithea. Εκεί που επί της ουσίας δόθηκαν όλες οι απαντήσεις, για την διαχείριση που έχει κάνει ο Αλμέιδα στον Περέιρα.

Η ΑΕΚ θα παίξει κρίσιμα ματς με βασικό τον Πιερό και πρέπει να προσαρμοστεί σ' αυτό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:10 - 23.09.2024

Η ΑΕΚ θα παίξει κρίσιμα ματς με βασικό τον Πιερό και πρέπει να προσαρμοστεί σ' αυτό

Δεν έχει συνηθίσει η Ένωση να παίζει μ' έναν φορ σαν τον Αϊτινό στην κορυφή και φάνηκε και στο παιχνίδι με την Athens Kallithea, αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, καλείται να το... μάθει επειγόντως

Ο Αργεντινός έπαιξε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα. Έπαιξε σε ρόλο οχταριού δίπλα στον Σιμάνσκι. Σ' αυτόν τον ρόλο τον είχε χρησιμοποιήσει κυρίως ο Αλμέιδα και στις φορές που τον είχε ρίξει σε παιχνίδια ως αλλαγή. Ο Περέιρα έδειξε πως θέλει ακόμα τον χρόνο του, στο κομμάτι της προσαρμογής στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και για να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας ως προς την φυσική κατάσταση, χρειάζεται επίσης χρόνο.

Όμως το βασικό για τον Περέιρα είναι να "κουμπώσει" στο παιχνίδι της ΑΕΚ και να πάρει αγωνιστικό ρυθμό. Και τα δυο του έλειπαν εμφανώς την Κυριακή στην Λεωφόρο. Ελάχιστες μπάλες πέρασαν από τα πόδια του. Ενώ ήταν πολύ λίγες οι πρωτοβουλίες που πήρε. Αντίθετα στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν εντυπωσιακά συνεπής. Κάλυπτε χώρους, έκοψε φάσεις. Στις καλύψεις ήταν πολύ σωστός. Ακόμα και όταν ο Πινέδα άφηνε την θέση του δεξιού μπακ και έκανε κίνηση προς τον άξονα, ο Περέιρα αμέσως έμπαινε να κλείσει τον χώρο που άφηνε ο Μεξικανός.

Δεδομένα ο Περέιρα έχει ποιότητα, έχει και εμπειρία. Χρειάζεται ακόμα χρόνο. Και φυσικά ο πρώτος που του ήξερε αυτό είναι ο Αλμέιδα. Εξ ου και έκανε την διαχείριση μέχρι τώρα στον Αργεντινό. Φυσικά και ο χρόνος που έπαιξε στην Λεωφόρο, του έκανε πολύ καλό. Του έδωσε ρυθμό, που τον χρειάζεται. Και φυσικά ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του Περέιρα.