Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το φιλικό με την Ομόνοια

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το φιλικό με την Ομόνοια

Sportal newsroom 19:21 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 18.07.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τη φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια στην Κύπρο.

Πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ, που το απόγευμα της Πέμπτης (18/07, 20:00) αντιμετωπίζει την Ομόνοια στην Κύπρο στην τελευταία φιλική αναμέτρηση της πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, που θα είναι κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Βέλεζ - Ίντερ ντ' Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της Ένωσης κόντρα στους Κύπριους. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Γιόνσον και Σιμάνσκι με τον Λιούμπισιτς μπροστά τους, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Γκαρσία.