Πρώτο φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στην Αλκμάαρ

Παίκτες ΑΕΚ

i

© Intime

Πρώτο φιλικό της ΑΕΚ απέναντι στην Αλκμάαρ

Κώστας Τσίλης 14:02 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 24.06.2024

Η Ένωση ανακοίνωσε το πρώτο τεστ που θα δώσει κατά την παραμονή της στην Ολλανδία.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία και έχει ξεκινήσει από σήμερα την δουλειά. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι στο Αλκμάαρ. Περισσότερο η δουλειά εκεί θα αφορά φυσική κατάσταση. Όμως θα υπάρξει και ένα φιλικό ματς.

Η ΑΕΚ στις 28 του μηνός και στις 12.30 ωρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ. Από την ωρα έναρξης αντιλαμβάνεται εύκολα κάποιος πως θα είναι περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό. Πάντως έχει και αυτό την σημασία του.

Η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ακόμα τρία φιλικά, στις δέκα ημέρες που θα παραμείνει στο Μπουργκ, από την 1η Ιουλίου μεχρι και τις 11 του μηνός. Ήδη η Μπριζ έχει ανακοινώσει φιλικό στις 6 Ιουλίου και η Γάνδη στις 10 του μηνός. Ενώ πιθανότατα θα υπάρξει ακόμα ένα στις 2 Ιουλίου.

Επίσημο: Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Αλεξάντερ Κάλενς!

Ο Αλεξάντερ Κάλενς θα παραμείνει κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας και θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» τουλάχιστον μέχρι το 2026. Μέσω ανακοίνωσης, η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Χιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του, με τον ίδιο να υπογράφει νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Τζιρόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του Αλεξάντερ Κάλενς. Ο διεθνής Περουβιανός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την ισπανική ομάδα και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 25 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πετυχαίνοντας δύο γκολ».