Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό και να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα
i

©Intime

Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό και να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:05 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 18.08.2024

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (18/8,22:00) στην «Opap Arena» για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί στην άδεια «Opap Arena» ( λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής που κουβαλάει από το τελευταίο ματς του περασμένου πρωταθλήματος, απέναντι στη Λαμία) τον ΟΦΗ το βράδυ της Κυριακής (18/8, 22:00, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ψυχολογία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι καλή μετά την αποκλεισμό από την Ευρώπη, ωστόσο καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα που δεν έχει ανακοινώσει αποστολή για το αποψινό ματς, έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά και μένει να φανεί αν θα πάρει θέση βασικού. Από εκεί και πέρα, εκτός φυσικά είναι οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον. Έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Οντουμπάτζο, Τσιλούλης και Ζίνι που ήταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Από τη μεριά του ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νέιρα, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε νοκ - άουτ για την αποψινή αναμέτρηση. Εκτός έμεινε επίσης λόγω ανετοιμότητας ο νεαποκτηθείς Σενγκέλια, καθώς κι οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης και Φανουράκης κυρίως για λόγους τακτικής.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Οντουμπάτζο, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Κοϊτά – Λαμέλα, Τσούμπερ.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν – Γκονζάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα – Καραχάλιος, Γκαγιέγκος – Νους, Μπάκιτς, Ριέρα – Ισέκα.

Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς

Α' Βοηθός: Αθανάσιος Κόλλιας

Β' Βοηθός: Κωνσταντίνος Λιόντος

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!