Η ΑΕΚ πιέζει για την αγορά του Φοφανά

Ντατρό Φοφανά - Φωτ. IMAGO

Η ΑΕΚ πιέζει για την αγορά του Φοφανά

Κώστας Τσίλης 14:30 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 02.09.2024

Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και πιέζει προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντάτρο Φοφανά, με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Η ΑΕΚ δίνει την μάχη της για να κλείσει την υπόθεση φορ με πολλά και διαφορετικά ανοιχτά μέτωπα. Ένα εξ αυτών, ίσως και το πιο ζόρικο από όλα, είναι του Ντάτρο Φοφανά.

Τον 22χρονο φορ της Τσέλσι, η ΑΕΚ τον είχε βάλει στο ραντάρ της από την αρχή του καλοκαιριού. Το ίδιο όμως και πολλές ομάδες ακόμα και από την Premier League.

Μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα: Το ταπεινό ξεκίνημα, η Τσέλσι και η καριέρα του Φοφανά που θέλει η ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:24 - 31.08.2024

Μετατρέποντας τα όνειρα σε πραγματικότητα: Το ταπεινό ξεκίνημα, η Τσέλσι και η καριέρα του Φοφανά που θέλει η ΑΕΚ

Η ιστορία ενός ταλέντου από την Ακτή Ελεφαντοστού που όχι μόνο ονειρευόταν να παίξει για την ομάδα του ήρωά του Ντιντιέ Ντρογκμπά, αλλά αφιερώθηκε στη σκληρή δουλειά, κάνοντας αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Ο Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, αναζητεί το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, η υπόθεση της μεταγραφής του σέντερ φορ στην ΑΕΚ, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sportal, έχει μπει στην τελική της ευθεία. Έχει ξεχωρίσει τέσσερις εξαιρετικές περιπτώσεις, έχει καταθέσει τις προτάσεις της και τις δουλεύεις παράλληλα, περιμένοντας απαντήσεις. Μέσα σ' αυτές, είναι και αυτή του Ντατρό Φοφανά.

Για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. Κι αυτό διότι χρειάζονται ιδιαίτερους χειρισμούς. Και αν μάλιστα με την πλευρά του παίκτη η συμφωνία είναι σε πολύ καλό δρόμο, δεν ισχύει το ίδιο και με την Τσέλσι. Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει ένα δύσκολο deal, εξ ου και οι συζητήσεις γίνονται με φυσική παρουσία του εκτελεστικού της διευθυντή και φυσικά ανοιχτή γραμμή με την Αθήνα.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και πιέζει προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντάτρο Φοφανά, με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες γύρω από την υπόθεση και πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Είτε θετικά είτε αρνητικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Βέβαια, υπάρχουν εννοείται που εξετάζουν οι άνθρωποι της Ένωσης και άλλες περιπτώσεις φορ που είναι δουλεμένες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!