Η ΑΕΚ συνεχίζει και προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή των αγώνων στην «OPAP Arena»

Μάριος Ηλιόπουλος

Η ΑΕΚ συνεχίζει και προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή των αγώνων στην «OPAP Arena»

Sportal newsroom 14:14 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 31.08.2024

Για όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ θα λειτουργήσει ο Ολοκληρωμένος Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής που προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή για τους φιλάθλους με προβλήματα όρασης, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια, στην «OPAP Arena» θα έχουν τη λειτουργία του Ολοκληρωμένου Σχεδιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής. Η συγκεκριμένη λειτουργία προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή για τους φιλάθλους με προβλήματα όρασης.

Αναλυτικά:

«Από τη πρώτη στιγμή λειτουργίας της OPAP ARENA, στόχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν να καταστήσει και να διατηρήσει το γήπεδό μας φιλικό προς ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους μας. Σε αυτό το πλαίσιο, και με σκοπό την καλύτερη δυνατή εμπειρία παρακολούθησης αγώνων για τους φίλους της ομάδας μας με προβλήματα όρασης, θα λειτουργήσει και την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ο Ολοκληρωμένος Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής [ΑDeC)))livex].

Ένα σύστημα που προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή του (κάθε) αγώνα, το οποίο είχε υποδεχθεί θερμά από την πρώτη στιγμή και ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Μάρκος Κυκιβαράκης».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: