«Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κορέα που θέλει να φύγει από την Ίντερ»

Χοακίν Κορέα - Φωτ. IMAGO

i

©Imago

«Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κορέα που θέλει να φύγει από την Ίντερ»

Κώστας Τόπας 15:40 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 19.07.2024

Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει στα υπόψιν της την περίπτωση του Χοακίν Κορέα της Ίντερ και ευελπιστεί να βρει τη «φόρμουλα» για να τον αποκτήσει.

Τα δημοσιεύματα γύρω από την υπόθεση του Χοακίν Κορέα συνεχίζονται στην Ιταλία. Αυτή τη φορά, η «Tuttosport» αναφέρει σε δημοσίευμα της, ότι η ΑΕΚ γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού, τονίζοντας ότι είναι πολύ μακριά από την ελληνική πραγματικότητα, αλλά τη δεδομένη στιγμή η Ένωση δείχνει να είναι και η ομάδα η οποία θα κυνηγήσει τις πιθανότητες αυτής της μεταγραφής.

Ο Αργεντινός φορ πέρυσι έπαιξε δανεικός από την Ιντερ στην Μαρσέιγ, έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2025. Και είναι προφανώς μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Υπενθυμίζεται ότι από την Ένωση διαψεύδουν πως έχουν κάνει πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό της Ίντερ την οποία σύμφωνα με τους Ιταλούς απέρριψε.

«Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση, για να την απορρίψει» σχολίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπήρξε ενδιαφέρον. Ίσως ακόμα και κάποια επαφή. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν έφτασε η Ένωση μέχρι την πρόταση και ως εκ τούτου δεν θα ήταν δυνατόν να απορριφθεί, κάτι που δεν έγινε.

Ο 29χρονος φορ, αγωνίστηκε και σκόραρε στο φιλικό των «νερατζούρι» απέναντι στην Λουγκάνο, όμως δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Ιντζάκι. Γι’ αυτό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ίδια ιστοσελίδα να αναφέρει πως το μέλλον του Κορέα στην Ίντερ παραμένει στον «αέρα».