Η επιμονή της Μοντερέι για τον Πινέδα, δεν είναι μια απλή ιστορία για την ΑΕΚ

Ορμπελίν Πινέδα

i

©Intime

Η επιμονή της Μοντερέι για τον Πινέδα, δεν είναι μια απλή ιστορία για την ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 12:42 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 27.06.2024

Η Ένωση ήδη απέρριψε μια πρόταση των Μεξικανών, όμως δεν μοιάζει να πρόκειται για κάτι που έχει τελειώσει και δεν θα το ξαναβρεί μπροστά της

Για την ΑΕΚ δεδομένα δεν υπάρχει το "δεν πωλείται" για κανέναν ποδοσφαιριστή. Το ξεκαθάρισε και ο Μάριος Ηλιόπουλος στη συνέντευξη Τύπου πριν από μια εβδομάδα, με αφορμή το θέμα του Λιβάι Γκαρσία. Όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι πολύ δύσκολο να παραχωρηθούν. Σ' αυτή την κατηγορία, από τους πρώτους, προφανώς και είναι ο Ορμπελίν Πινέδα.

Η ΑΕΚ όπως ήδη διαβάσατε από χθες στο Sportal.gr, απέρριψε την πρόταση της Μοντερέι. Και μάλιστα σχεδόν χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς ήταν πολύ χαμηλά ως προς τα οικονομικά της δεδομένα. Βεβαίως τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, βάζουν σ' άλλα επίπεδα τα ποσά που είναι διατεθειμένη η Μοντερέι να δώσει για να πάρει τον Πινέδα. Πολύ μακριά απ' αυτά που πραγματικά έβαλαν οι Μεξικανοί στην πρόταση που έστειλαν στην ΑΕΚ.

Αυτό ωστόσο που μοιάζει ως δεδομένο, είναι η επιθυμία της Μοντερέι να κυνηγήσει την περίπτωση του Πινέδα. Είναι ένα ζήτημα που "παίζει" πρώτο εδώ και πολύ καιρό στα ρεπορτάζ στο Μεξικό. Και αυτό επεσήμανε και ο Μεξικανός δημοσιογράφος που μίλησε στο Fox Sport χθες. Την επιμονή δηλαδή της Μοντερέι.

23:03 - 14.05.2023

Υπέροχο πλάνο με τον Πινέδα και τον Αλμέιδα αγκαλιά

Έκρηξη συναισθημάτων για τους παίκτες και τον προπονητή της ΑΕΚ.

Αυτή η ιστορία, δεν είναι απλή για την ΑΕΚ. Υπό την έννοια πως η Μοντερέι έχει την οικονομική δυνατότητα να προσφέρει υπέρογκο συμβόλαιο στον Πινέδα. Γενικώς όλες οι ομάδες από το Μεξικό και ειδικώς η συγκεκριμένη, έχουν δυνατότητα να δελεάσουν οικονομικά ποδοσφαιριστές. Άλλωστε στα χθεσινά ρεπορτάζ από το Μεξικό, έγινε λόγος για τρία εκατομμύρια ετησίως. Βεβαίως στα ίδια ρεπορτάζ ανέφεραν πως η πρόταση της Μοντερέι θα είναι στα 10 εκατομμύρια. Κάτι που απείχε πολύ από την πραγματικότητα.

Η ουσία είναι πως αν η Μοντερέι όντως επιμείνει για τον Πινέδα και με τον τρόπο που λένε οι Μεξικανοί, η ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει ξεμπερδέψει μόνο με την χθεσινή απόρριψη της πρότασης. Κυρίως αν τα ποσά τα οποία γράφουν για τον ποδοσφαιριστή, είναι τα πραγματικά. Από την άλλη μεριά, αυτά που πρότεινε στην ΑΕΚ η Μοντερέι, είναι πολύ λιγότερα απ' όσα έγραψαν στο Μεξικό πως σκοπεύει να βάλει στην πρόταση της.

⚽️Όλοι Euro LIVE με απευθείας σύνδεση από το πάρτυ πρόκρισης των Γεωργιανών!