Η νέα φανέλα της ΑΕΚ με ίδιο σχέδιο αλλά διαφορετικές λεπτομέρειες, αποκαλύφθηκε από τον Λαμέλα

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ με ίδιο σχέδιο αλλά διαφορετικές λεπτομέρειες, αποκαλύφθηκε από τον Λαμέλα

Κώστας Τσίλης 16:35 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 23.07.2024

Η Ένωση παραμονή του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της για τη νέα σεζόν, παρουσίασε με εκπληκτικό βίντεο και πρωταγωνιστή τον Έρικ Λαμέλα, τη νέα εμφάνιση της, που έχει μικρές σημαντικές... πινελιές διαφοράς σε σχέση με την περυσινή

Είναι γεγονός πως μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, οι επιλογές που έκανε η ΑΕΚ για την πρώτη φανέλα της, ανεξάρτητα από την εταιρία, είτε είχαν κιτρινόμαυρες ρίγες, είτε είχαν ένα σχέδιο. Από τις διαγώνιες γραμμές ή τις δυο φαρδιές κιτρινόμαυρες, μέχρι αυτή με τα διάσπαρτα μαύρα στίγματα του νταμπλ. Από πέρυσι το καλοκαίρι η ΑΕΚ έχει επιστρέψει στην μονόχρωμα κίτρινη για πρώτη φανέλα. Και η φετινή είναι ίδια, με κάποιες μόνο διαφορετικές λεπτομέρειες.

Παραμονή του πρώτου επίσημου παιχνιδιού για φέτος, που είναι απέναντι στην Εσκάλδες, η ΑΕΚ αποκάλυψε την φανέλα που θα χρησιμοποιεί ως πρώτη για τη νέα σεζόν. Είναι μονόχρωμη κίτρινη και έχει μαύρο στους δυο ώμους, που φτάνει και στα μανίκια. Αυτή είναι και η λεπτομέρεια που την κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση με την περυσινή. Φυσικά η νέα φανέλα θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ματς με την Εσκάλδες. Φυσικά την αποκάλυψη δεν θα μπορούσε να κάνει ουδείς άλλος, πλην του Έρικ Λαμέλα, σ' ένα πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ.