Η παρουσία Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ΑΕΚ

Δημήτρης Μελισσανίδης

i

© Intime

Η παρουσία Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, ξεκαθαρίζει το τοπίο στην ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 18:24 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 09.06.2024

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία, πέρασε και ένα Σαββατοκύριακο με όργιο φημών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο Μελισσανίδης αναμένεται να δώσει αύριο ένα ξεκάθαρο στίγμα.

Η αλήθεια είναι πως έχουν περάσει πάνω από έντεκα χρόνια, από τότε που ο οργανισμός της ΑΕΚ πέρασε ένα Σαββατοκύριακο ανάλογο με αυτό που περνά τώρα. Να έχει βρεθεί δηλαδή στο επίκεντρο διαφορετικών αλλά εξίσου εντόνων φημών, για το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Και με το τοπίο να μοιάζει ξαφνικά… θολό. Ήταν κάτι που δεδομένα δεν θα μπορούσε, ούτε άλλωστε θα το άφηνε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης να τραβήξει για πολύ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, αναμένεται να βρεθεί αύριο στα γραφεία της ΠΑΕ. Και με τις κινήσεις που θα κάνει, τις συζητήσεις που θα έχει, θα δώσει ένα στίγμα το οποίο σαφώς θα καθαρίζει το τοπίο.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός του Τσούμπερ δεν είναι σοβαρός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:41 - 09.06.2024

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός του Τσούμπερ δεν είναι σοβαρός

Καθησυχαστικά ήταν το πρώτα μηνύματα που φτάνουν από την Ελβετία, σχετικά με την σοβαρότητα του τραυματισμού του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ στην γάμπα και όλα δείχνουν πως δεν θα χάσει το Euro

Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Και μια σύσκεψη κορυφής έτσι κι αλλιώς προβλέπεται. Μόνο που δεδομένα, η παρουσία του Μελισσανίδη στην ΠΑΕ, θα δώσει και ένα ξεκάθαρο στίγμα για την πορεία που θα ακολουθήσει το «καράβι» της ΑΕΚ.

Και με αυτόν τον τρόπο θα απαντηθούν ή διαψευστούν ή μπουν στην πραγματική τους βάση, όλες οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ.