Η πίεση, η ένταση και το πικρό φινάλε για την ΑΕΚ με τη Λαμία (vid)

ΑΕΚ - Λαμία

i

PrtScr

Η πίεση, η ένταση και το πικρό φινάλε για την ΑΕΚ με τη Λαμία (vid)

Sportal newsroom 13:01 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 25.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα από την ισόπαλη αναμέτρηση με τη Λαμία (1-1) το βράδυ του Σαββάτου (24/08) στην «OPAP Arena».

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΑΕΚ με τη Λαμία, στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25.

Η Ένωση παρότι έφτασε στην ισοφάριση και πίεσε ασφυκτικά για να κάνει την ανατροπή δεν τα κατάφερε ποτέ και ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Λαμία στη Φιλαδέλφεια.

Ο Λαμέλα έδειξε ότι είναι έτοιμος με την ποιότητά του να προσφέρει στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:08 - 25.08.2024

Ο Λαμέλα έδειξε ότι είναι έτοιμος με την ποιότητά του να προσφέρει στην ΑΕΚ

Ο Έρικ Λαμέλα μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ακόμα ολόκληρο 90λεπτο, ωστόσο παιχνίδι με παιχνίδι αποδεικνύει πως είναι έτοιμος να προσφέρει στην ΑΕΚ με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε φυσικά στους οπαδούς που είχαν δώσει το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια και γι' αυτό ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπως είχε γίνει και μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα με τη Νόα.

Η αλήθεια είναι πως οι μουρμούρες στην εξέδρα είχαν αρχίσει να ακούγονται από το δεύτερο ημίχρονο, που ο Δικέφαλος ήταν πίσω στο σκορ, αλλά το γκολ του Μουκουντί έφερε... ελπίδα για ανατροπή. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και όταν ο κ. Πουλικίδης σφύριξε τη λήξη οι οπαδοί άρχισαν τα γιουχαϊσματα, με τον κόσμο να φωνάζει «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε τα παρασκήνια της αναμέτρησης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!