Η συγκινητική ανάρτηση του Αλμέιδα για τον πατέρα του: «Θα σε αγαπώ για πάντα»

Ματίας Αλμέιδα

i

©Twitter:Matías Jesús Almeyda

Η συγκινητική ανάρτηση του Αλμέιδα για τον πατέρα του: «Θα σε αγαπώ για πάντα»

Κώστας Τόπας 11:28 - 03.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 13.08.2024

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, προχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα για τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Η οικογένεια του Ματίας Αλμέιδα, χτυπήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον κορονοϊό. Πριν από μερικά χρόνια, ο πατέρας του Αργεντινού τεχνικού, Όσκαρ, έχασε τη μάχη με τον covid, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγες ημέρες αργότερα, ο Ματίας Αλμέιδα είδε και την μητέρα του να διακομίζεται στο νοσοκομείο, στην προσπάθειά της να βγει νικήτρια από τη μάχη με τον ιό. Τελικά, η Σίλβια τα κατάφερε κι επέστρεψε στο σπίτι της δίπλα στον γιο της.

Το σοκ για τον τεχνικό της ΑΕΚ ήταν μεγάλο. Η πρώην ομάδα του Αλμέιδα, Earthquakes σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τη νέα της φανέλα για τη νέα σεζόν, ωστόσο ανακοίνωσαν την καθυστέρησή της, από σεβασμό για την απώλεια του πατέρα του Ματίας Αλμέιδα. Ο 48χρονος προπονητής μετά την απώλεια του πατέρα του δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και προσπάθησε να βοηθήσει όλους τους πολίτες της γενέτειρας του, Αζούλ, αγοράζοντας εμβόλια. Κάτι που φυσικά δεν έγινε επιτρεπτό, ωστόσο ο κόσμος τάχθηκε στο πλευρό του και τον στήριξε.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο συναισθηματικό δέσιμο που είχε με τον πατέρα του και το βράδυ του Σαββάτου (02/03) δημοσίευσε μία φωτογραφία του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα», ανέφερε ο Αργεντίνος προπονητής.