ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αβάσιμα και αναληθή τα περί πρόσληψης Τζιμπούρ»

Ραφίκ Τζιμπούρ

i

© Intime

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αβάσιμα και αναληθή τα περί πρόσληψης Τζιμπούρ»

Sportal newsroom 18:14 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 04.07.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για πρόσληψη του Ράφικ Τζιμπούρ ως νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (04/07) η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τα σενάρια περί εμπλοκής του Ράφικ Τζιμπούρ στον σύλλογο.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες εντός κι εκτός των συνόρων, που ήθελαν τον Τζιμπούρ να αναλαμβάνει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο. Ωστόσο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τα διέψευσε κατηγορηματικά.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία υποστήριζαν ότι επίκειται πρόσληψη του Ραφίκ Τζιμπούρ ως Αθλητικού Διευθυντή, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι είναι αβάσιμα και αναληθή. Τα νυν στελέχη της ομάδας απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη, Μάριου Ηλιόπουλου».

Η ΑΕΚ το παλεύει ακόμα και για να προλάβει να ταξιδέψει ο Στρακόσια στην Ολλανδία

Το γεγονός πως μόλις πριν λίγες ώρες έφτασε εδώ στο Μπουργκ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ενσωματώθηκε με την αποστολή της ΑΕΚ, δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει οι προσπάθειες για την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια. Το ακριβώς αντίθετο. Έχουν ενταθεί και μάλιστα έχουν μπει σε τέτοιο δρόμο, ώστε να υπάρχει αισιοδοξία πως ο διεθνής Αλβανό τερματοφύλακας μπορεί να προλάβει ακόμα και κομμάτι της προετοιμασίας.

Από την στιγμή που, όπως έχετε διαβάσει από το Sportal.gr, η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη, το ζήτημα είναι το τελικό deal με την Μπρέντφορντ. Υπάρχει μια διαδικασία συζητήσεων την οποία «τρέχει» κυρίως η πλευρά του παίκτη, που πλέον επίσης βιάζεται για να κλείσει το θέμα. Όμως και οι Άγγλοι, οι οποίοι δεν υπολογίζουν τον Στρακόσια, προφανώς και δεν βιάζονται αλλά θα ήθελαν να το κλείσουν το ζήτημα. Παραμένουν κάποια τελευταία μικρά «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις, αλλά το πράγμα πηγαίνει καλά.

Η υπόθεση δείχνει να έχει προχωρήσει πολύ και από την ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία, πως μπορεί να κλείσει άμεσα. Τόσο άμεσα, ώστε να μπορέσει να προλάβει ο Στρακόσια να ταξιδέψει ακόμα εδώ και στην Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας και να δουλέψει κάποιες λίγες μέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η ΑΕΚ θα μείνει στο Μπουργκ μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Ενώ την Κυριακή 7 του μηνός, είναι προγραμματισμένο να έρθουν οι ΓκατσίνοβιτςΒίντα και Σιμάνσκι, που είχαν έξτρα άδεια λόγω του Euro.