Επιμένουν στο Μεξικό: «Η Τσίβας επικοινώνησε με Αλμέιδα - Η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ λήγει τον Δεκέμβρη»

Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ

i

©Intime

Επιμένουν στο Μεξικό: «Η Τσίβας επικοινώνησε με Αλμέιδα - Η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ λήγει τον Δεκέμβρη»

Sportal newsroom 12:45 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 19.10.2024

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό σχετικά με το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ.

Δημοσιεύματα από το Μεξικό επιμένουν σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει δείξει η Τσίβας για τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, αναφέροντας αυτή τη φορά και λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως η διοίκηση της Τσίβας έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις του ενώ ανέφεραν πως η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ για να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ένωση ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Τι αναφέρουν στο Μεξικό περί Αλμέιδα και Τσίβας

Ο δημοσιογράφος Χοσέ Μαρία Γκαρίδο μέσω του «Claro Sports» υποστηρίζει ότι δεν είναι εύκολο να συμβεί η επιστροφή του Αλμέιδα στην Τσίβας, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχουν λιγότερα εμπόδια. Οπως τονίζει μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο της Γκουανταλαχάρα «επικοινώνησε με τον Ματίας Αλμέιδα για να μάθει ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια, επιβεβαιώνοντας έτσι το ενδιαφέρον για πιθανή επιστροφή του προπονητή που οδήγησε τη Γκουανταλαχάρα στη δόξα μετά τη νίκη Τίτλος Liga MX στο Clausura 2017».

Από την άλλη, ο δημοσιογράφος Αλεχάντρο Ορβανιάνος αναφέρθηκε στη ρήτρα του Αλμέιδα, μέσω του «W Radio», λέγοντας: «Δεν είναι εύκολο να συμβεί, αλλά έχουμε την πληροφορία ότι υπήρχαν πολλά εμπόδια με την ΑΕΚ πριν, και ότι υπάρχει μια ρήτρα που λήγει τον Δεκέμβριο και θα μπορούσε να ανοίξει το μονοπάτι. Ο Αλμέιδα δεν έφυγε από τη Γουαδαλαχάρα με καλό τρόπο. Όλοι θυμόμαστε ότι υπήρχε θέμα με τον Χιγκέρα και την οικογένεια Βεργκάρα.

Ο Πάκο Γκάμπριελ ντε Άντα έφτασε στην Τσίβας όταν τα πράγματα ήταν πολύ περίπλοκα, αλλά φαντάζομαι ότι ο Αμάουρι Βεργκάρα γνωρίζει τι θα σημαίνει η άφιξη του Αλμέιδα. Ξέρει ότι αν έχει κάποιες διαφορές μαζί του, για το καλό της ομάδας, ίσως είναι μια απόφαση να αφήσει τα προσωπικά θέματα. Λίγα πράγματα θα μπορούσαν να ενθουσιάσουν τον κόσμο της Τσίβας τόσο πολύ»,