Ορτίθ: «Πολύ εντυπωσιακή και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να της βάλουμε δύσκολα»
i

© Intime

Ορτίθ: «Πολύ εντυπωσιακή και δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να της βάλουμε δύσκολα»

Sportal newsroom 23:03 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 23.07.2024

Ο τεχνικός της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του θα βάλει τα δυνατά της.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην «OPAP Arena» (23/07, 20:00) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ο τεχνικός της ομάδας από την Ανδόρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ένωση, τονίζοντας πως πρόκειται για μία δυνατή και εντυπωσιακή ομάδα.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως παρά τη διαφορά της δυναμικής, η ομάδα του θα το παλέψει, ώστε να βάλει δύσκολα στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μου αρέσει η ΑΕΚ, την έχω μελετήσει. Βλέπω μια ομάδα πολύ έτοιμη και επαγγελματική. Πολύ εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι. Έχει ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των παικτών με τις μεταγραφές που έχει κάνει.

Είμαστε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είμαστε μιας άλλης κατηγορίας ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα», ήταν η απάντηση του όταν ρωτήθηκε για την ομάδα του.

Όσο για το ποιους παίκτες της ΑΕΚ ξεχωρίζει, απάντησε: «Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ από την προηγούμενη σεζόν. Αν έλεγα ότι με ανησυχεί κάποιος παίκτης της ΑΕΚ περισσότερο θα ήταν έλλειψη σεβασμού σε άλλους. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι πολύ δυνατός».