Αλμέιδα: «Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά»

Sportal newsroom 23:10 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 24.07.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες με 4-3 για το Conference League και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ παρότι όλα έδειχναν ότι θα έχει ένα πολύ εύκολο και όμορφο βράδυ, μετέτρεψε το πάρτι σε θρίλερ, νικώντας με 4-3 την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες, σε παιχνίδι που προηγήθηκε με 4-0, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στα λάθη που έκαναν και πλήρωσαν οι «κιτρινόμαυροι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Πρώτα απ' όλα καλησπέρα, πιστεύω κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Για 66 λεπτά τα πήγαμε καλά. Και μετά κάναμε τα λάθη και τα πληρώσαμε ακριβά».

Για τον Λιούμπισιτς που έπαιξε σε θέση... αντί-Αραούχο: «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω ποδοσφαιριστές. Ο Λιούμπισιτς έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το τι πιθανότητες δίνει για την πρόκριση: «Δεν μπορώ να δώσω αριθμούς. Παίζουν 11 εναντίον 11 και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις».