Θέλει να «κλειδώσει» από σήμερα την πρόκριση η ΑΕΚ
i

© Intime

Θέλει να «κλειδώσει» από σήμερα την πρόκριση η ΑΕΚ

Sportal newsroom 09:03 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 24.07.2024

Η ΑΕΚ δίνει την πρώτη της «μάχη» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα υποδεχτεί την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα.

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην εποχή Μάριου Ηλιόπουλου θα δώσει σήμερα (24/7) η ΑΕΚ. Η Ένωση θα υποδεχτεί την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην OPAP Arena για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να θέλει να «κλειδώσει» από σήμερα την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η ΑΕΚ μάλιστα έχει μάθει και τους αντιπάλους της σε περίπτωση πρόκρισης και συγκεκριμένα θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Νόα - Σλιέμα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός λίστας τους νεοαποκτηθέντες Έρικ Λαμέλα, Ρομπέρτο Περέιρα και Μόουζες Οντουμπάτζο.

Εκτός αποστολής είναι και ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος δεν θα είναι στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού λόγω Euro και της άδειας που έχει πάρει. Η ομάδα από την Ανδόρα από την άλλη για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε τη Βελέζ Μόσταρ με το συνολικό σκορ 6-2. Ο Ασούρμπε και ο Τόρες είναι αμφίβολοι για την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Ελίασον, Λιούμπιτσιτς, Λιβάι Γκαρσία.

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ): Αντρί Μουνιόθ, Γκαγέγκο, Αλόνσο, Φέχερ, Πουέντες, Ντίντι, Μπερλάνγκα, Λόπεθ, Μπουχαρμά, Τόρε, Τζ. Λόπεθ.