ΑΕΚ και Αραούχο πιο κοντά από ποτέ στους χωριστούς δρόμους - Η πρόταση της Ένωσης στον Αργεντινό!

ΑΕΚ και Αραούχο πιο κοντά από ποτέ στους χωριστούς δρόμους - Η πρόταση της Ένωσης στον Αργεντινό!

Κώστας Τσίλης 18:45 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 31.05.2024

Από την στιγμή που ο Αραούχο έφυγε έχοντας ήδη απαντήσει αρνητικά στην προ δυο μηνών πρόταση της ΑΕΚ, πλέον θεωρείται... ελεύθερος και πιο μακριά από κάθε άλλη φορά από την Ένωση

Είναι αλήθεια πως από την στιγμή που ο Σέρχιο Αραούχο έφυγε από την Ελλάδα χωρίς ούτε ο ίδιος, ούτε η ΑΕΚ να επιδιώξουν μια συνάντηση για το συμβόλαιο που λήγει σε λίγες μέρες, όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν σε χωριστούς δρόμους. Όμως πλέον υπάρχει και μια ακόμα, πολύ πιο ισχυρή επ' αυτού ένδειξη.

Με ίδιες τιμές με πέρυσι, ξεκινά Δευτέρα πρωί η διάθεση καρτών διαρκείας της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:13 - 31.05.2024

Με ίδιες τιμές με πέρυσι, ξεκινά Δευτέρα πρωί η διάθεση καρτών διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε μια πρώτη ενημέρωση ως προς τις τιμές, τον τρόπο αγοράς, αλλά και τα χρονικά παράθυρα για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, η διάθεση των οποίων ξεκινά από την Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στον Αραούχο για την ανανέωση του συμβολαίου του, πριν από περίπου δυο μήνες. Και η απάντηση του Αργεντινού επιθετικού ήταν αρνητική. Κάτι που δεν αφορούσε καθόλου το οικονομικό σκέλος, που ήταν έτσι κι αλλιώς ελκυστικό (τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στην διάρκεια του), αλλά στο οποίο ο Αραούχο δεν μπήκε ποτέ.

Αυτό που είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι πως σκέφτεται ότι ενδεχομένως έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. Και κάπου εκεί τελείωσε και η συζήτηση, καθώς υπό αυτή την συνθήκη, η ΑΕΚ δεν είχε κάτι να αντιπροτείνει.

Ο Αραούχο έφυγε από την Ελλάδα μόλις ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ και πλέον επί της ουσίας το μόνο που απομένει για να μείνει ελεύθερος, είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά σε λίγες μέρες το συμβόλαιο του. Άλλωστε στην ΑΕΚ, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει καμία σκέψη επαναπροσέγγισης με τον Αραούχο, με την ίδια ή μια διαφορετική πρόταση.

Προφανώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Και ειδικά στην περίπτωση του Αραούχο, μπορεί να υπάρξουν ανατροπές. Όμως την δεδομένη στιγμή φαίνεται πως η ΑΕΚ και ο Αργεντινός επιθετικός είναι πιο κοντά από ποτέ, στους χωριστούς δρόμους οριστικά μετά από το 2017.