ΑΕΚ και Πιερό, μόνο... Νέας Φιλαδέλφειας

ΑΕΚ και Πιερό, μόνο... Νέας Φιλαδέλφειας

Κώστας Τσίλης 16:00 - 27.10.2024

Τέσσερα ματς έχει δώσει η ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια και έχει σκοράρει μόνο στο ένα, με τρομακτικό αριθμό τελικών προσπαθειών, ενώ ο Πιερό δεν έχει σκοράρει ακόμα σε εκτός έδρας παιχνίδι

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένα πολύ απλό αλλά θεμελιακό αξίωμα του αθλήματος. Η ομάδα που δεν βάζει την μπάλα στα δίχτυα, δεν μπορεί να κερδίσει. Και η ΑΕΚ φέτος αδυνατεί να σκοράρει, κάθε φορά που φεύγει μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά το αρνητικό στατιστικό της Ένωσης, είναι πέρα, για πέρα αληθινό.

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: Οι δηλώσεις Αλμέιδα αλλά και Ηλιόπουλου θέτουν γρίφους!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:40 - 27.10.2024

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ: Οι δηλώσεις Αλμέιδα αλλά και Ηλιόπουλου θέτουν γρίφους!

Μετά από το αποτέλεσμα με τον Πανσερραϊκό και κυρίως τις δηλώσεις τόσο του προπονητή, όσο και του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, είναι θολό το τοπίο της επόμενης μέρας και είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει με συναντήσεις

Η ΑΕΚ μέχρι τώρα έχει δώσει τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, μακριά από την έδρα της. Και έχει σκοράρει μόνο στο ένα εξ αυτών. Στην Λιβαδειά. Σε Λεωφόρο με την Athens Kallithea, στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Το ακόμα πιο... τρομακτικό για την ΑΕΚ, είναι πως συνολικά σ' αυτά τα τρία ματς που δεν σκόραρε, έκανε συνολικά 63 τελικές προσπάθειες. Χωρίς όμως, ούτε ένα γκολ.

Αντίθετα η ΑΕΚ έχει πετύχει γκολ σ' όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ακόμα και σ' αυτά που δεν κατάφερε να κερδίσει, δηλαδή με την Λαμία και τον ΠΑΟΚ. Και υπάρχει και μια ακόμα παράμετρος που έχει την σημασία της. Ο Φραντζί Πιερό έχει βρει δίχτυα, σ' όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αντίθετα ο Αϊτινός επιθετικός δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει, σε παιχνίδι εκτός έδρας της ΑΕΚ. Ξεκίνησε βασικός τόσο στην Λεωφόρο με την Athens Kallithea, όσο και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό αλλά και στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό. Σ' όλα έχασε ευκαιρίες, στις Σέρρες είχε και δοκάρι, σε κανένα όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.