ΑΕΚ - Κηφισιά: «Σφραγίζει» την πρόκριση η Ένωση του ανανεωμένου Αλμέιδα (vid)
i

Κηφισιά - ΑΕΚ/ ©Intime

ΑΕΚ - Κηφισιά: «Σφραγίζει» την πρόκριση η Ένωση του ανανεωμένου Αλμέιδα (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:09 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 20.08.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στον αγώνα ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κηφισιά στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Τετάρτης (11/1, 19:00, Cosmote Sport 2), στη ρεβάνς του 2-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, στο Ζηρίνειο.  

Η ΑΕΚ μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογία. Η «Ένωση» μάλιστα χθες (10/1) ανανεώσε την συνεργασία της με τον Ματίας Αλμέιδα μέχρι το 2028. Ο Αργεντινός προπονητής αναμένεται να αποθεωθεί στο σημερινό ματς από τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ θέλουν να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Αργεντινός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί και Σιμάνσκι, όπως φυσικά και τους τραυματίες Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμάντι. Σε ό, τι αφορά τον Φράνσον, ο Σουηδός χαφ έχει ξεπεράσει την αδιαθεσία που τον ταλαιπώρησε, συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος. Η αποστολή της «Ένωσης» περιλαμβάνει κι αρκετούς παίκτες της ΑΕΚ Β' (που έχουν συμμετοχή βέβαια στις προπονήσεις ή βρέθηκαν στη χειμερινή προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων»), όπως ο Ντάικο.

Από την άλλη ο Γιώργος Πετράκης έχει μία και σημαντική απουσία, εκείνη του βασικού του τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Η αποστολή της Κηφισιάς: οι Αγριμάκης, Δασκαλάκης, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Ποζατζίδης, Παυλάκης, Σωτηράκος, Παναγιώτου, Προβυδάκης, Να, Μαζουλουξής, Πέιος, Παπασσάβας, Πρίτσας, Ταλάλ, Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι, Ιατρούδης, Αντερέγκεν, Καλλέργης.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια – Φερνάντες, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Τσούμπερ – Φαν Βέερτ, Αραούχο (Μάνταλος)

 Κηφισιά (Γιώργος Πετράκης): Αγριμάκης – Βαφέας, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής – Προβυδάκης, Πέιος, Παπασσάβας, Ποζατζίδης – Ταλάλ – Τετέι, Κουιρουκίδης.