«Κιτρινίζουν» οι Σέρρες, περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό
i

©intime

«Κιτρινίζουν» οι Σέρρες, περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Κώστας Τσίλης 13:42 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 26.10.2024

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο των Σερρών, αφού θα βρίσκονται περίπου 4.000 για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super Leauge. Η Ένωση δεν θα είναι όμως μόνη, αφού ο κόσμος της ομάδας θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο των Σερρών.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να βρίσκονται περίπου 4.000 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι θα δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ματίας Αλμέιδα. Σε ενημέρωσή της μάλιστα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έκανε γνωστό στον κόσμο πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη Θύρα 5Α θα μπορέσουν να μετακινηθούν στη Θύρα 1 μετά από απόφαση της αστυνομίας.

«Οι φίλοι της ΑΕΚ που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη θύρα 5Α μπορούν πλέον να μετακινηθούν στην θύρα 1, καθώς τα εν λόγω εισιτήρια θα έχουν πρόσβαση στα τουρνικέ και θα δημιουργηθεί νέα ζώνη ασφαλείας από την Αστυνομία!», αναφέρεται στην ενημέρωση της Ένωσης.

Υπενθυμίζεται πως η αποστολή της ομάδας γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, ο οποίος συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες προκειμένου να τους εμψυχώσουν για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.