«Κοντά στον Αντούνα η ΑΕΚ - Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του»
i

©imago

«Κοντά στον Αντούνα η ΑΕΚ - Μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του»

Sportal newsroom 10:19 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 10.07.2024

Όπως αναφέρει το ESPN η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα, με το μόνο που να μένει για την ολοκλήρωση της συμφωνία να είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Κοντά στην ΑΕΚ είναι ο Ουριέλ Αντούνα σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό. Πιο αναλυτικά, το ESPN υποστηρίζει πως η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μεξικανό εξτρέμ, ο οποίος είναι θετικός στη μετακίνησή του στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η συμφωνία βρίσκεται στις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί. Το ποσό που θα βγάλει από τα ταμεία της η ΑΕΚ είναι στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο θα μοιραστούν τόσο η Κρουζ Αζούλ όσο και η Γουαδαλαχάρα.

Δύο ομάδες από τις οποίες ο 26χρονος έχει ξεκινήσει την καριέρα του, ενώ την ίδια ώρα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ποσοστό στη μεταγραφή του.

Ο Μεξικανός ανήκει από το 2017 μέχρι το 2019 στο City Group, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε συμμετοχή, καθώς είχε δοθεί δανεικός στη Χρόνινγκεν και στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στη Γουαδαλαχάρα και τον Γενάρη του 2022 πήρε μεταγραφή στην Κρουζ Αζούλ, με την οποία είχε 92 συμμετοχές, με απολογισμό 24 γκολ.

Ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε και στο Copa America με το Μεξικό, με το οποίο αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της φάσης των ομίλων ως βασικός χωρίς όμως κανένα γκολ ή ασίστ.

«Ήρθε σε συμφωνία με τον Κοϊτά η ΑΕΚ»

Παράλληλα ένα χθεσινό ρεπορτάζ από το Βέλγιο έκανε λόγο για συμφωνία της Ένωσης με τον Αμπουμπακάρι Κοϊτά. Σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι Ένωση θα δώσει το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία τα 3,6 εκατομμύρια είναι το καθαρό ποσό και οι 400.000 θα είναι τα μπόνους.

Από τη συμφωνία η βελγική ομάδα θα έχει και το 10% σε περίπτωση που πωληθεί στη συνέχεια. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια.