Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Αραούχο

Ο Σέρχιο Αραούχο

i

© Intime

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Αραούχο

Κώστας Τσίλης 11:20 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 14.08.2024

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ο Αλμέιδα μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στο γόνατο του Αραούχο αλλά και για την διαχείριση της

Σίγουρο είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα θα περάσει αυτή την μικρή ανάπαυλα του διήμερου ρεπό, σκυμμένος πάνω από τις σημειώσεις και τις ασκήσεις επί χάρτου για το αγωνιστικό πλάνο των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν για την ΑΕΚ μετά το Πάσχα. Ωστόσο θα ήταν δεδομένα πολύ πιο ήσυχος και ήρεμος, αν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο με το πρόβλημα στο γόνατο που προέκυψε στον Σέρχιο Αραούχο. Δεν είναι δα και μικρή υπόθεση, να μην έχει σαφές ο Αργεντινός τεχνικός, πότε και πως θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά τον αρχηγό της ομάδας και έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες.

Ο Αραούχο ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να περάσει εκεί τις μέρες του Πάσχα. Φυσικά για να αποφορτιστεί και πνευματικά αλλά και σωματικά. Παράλληλα όμως επρόκειτο αξιοποιήσει το ταξίδι, προκειμένου να επισκεφτεί και τον γιατρό με τον οποίο συνεργάζεται όλα τα χρόνια της καριέρας του. Θα πάρει και από εκεί μια δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα στο γόνατο και κυρίως τον τρόπο που θα πρέπει να γίνει η διαχείρισή του.

Θα επιστρέψει ο Αραούχο στην Αθήνα, θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες η κατάσταση και θα μπορεί να υπάρξει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα και για το μέγεθος και για το είδος της ζημιάς αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχει για να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα αλλά και πιο αποτελεσματικά. Προφανώς σε συνεννόηση του Αραούχο τόσο με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, όσο και με τον Αλμέιδα.