Ξέσπασε σε κλάματα ο Νεστορίδης μετά από ιστορική ατάκα Μελισσανίδη: «Έγινα ΑΕΚ από εσένα!» (vids)
i

Δημήτρης Μελισσανίδης & Κώστας Νεστορίδης/PrtScr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Νεστορίδης μετά από ιστορική ατάκα Μελισσανίδη: «Έγινα ΑΕΚ από εσένα!» (vids)

Κώστας Τόπας 08:50 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 20.08.2024

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αντάμωσε με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Κώστα Νεστορίδη, δηλώνοντας πως έγινε ΑΕΚ βλέποντας εκείνον!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης παρευρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικη πίτας των παλαιμάχων της Ένωσης, με τον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να κλέβει τις εντυπώσεις, χορεύοντας ποντιακούς χορούς!

Μάλιστα, συνομίλησε με αρκετούς παλαιμάχους, μεταξύ των οποίων και με τον θρύλο του συλλόγου, Κώστα Νεστορίδη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους, ο Μελισσανίδης ξεστόμισε μια ιστορική ατάκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έγινα ΑΕΚ από εσένα!», με τον Νεστορίδη να ξεσπά σε κλάματα, σε μια τόσο δυνατή και συγκινητική στιγμή για την οικογένεια της Ενωσης.

Αυτή της κοπής της πίτας των παλαιμάχων της Ένωσης, στην οποία δήλωσαν παρών πολλά μεγάλα ονόματα της ομάδας στο πέρασμα των χρόνων. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την εκδήλωση και ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Ματίας Αλμέιδα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του κλαμπ για την πρόσκληση. Δίνω μεγάλη σημασία σε τέτοιες γιορτές υπήρξα ποδοσφαιριστής , και σήμερα είμαι προπονητής. Ειναι πολύ ωραίο να συμβαίνουν τέτοιες γιορτές. Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση. Συγκινούμαι όταν τιμώνται ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν πια. Άκουσα πως ο πρόεδρος θα σας παρέχει εγκαταστάσεις και αυτό ειναι πολύ ευχάριστο. Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση στα πρόσωπα σας. 

Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα ως ξένοι σε μικρό διάστημα, αλλά ξέρω πώς όταν βρίσκεσαι με εκείνους που έγραψαν ιστορία, γίνεσαι οικογένεια. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είναι πατέρας, η μητέρα για όλους και εμείς τα παιδιά της. Ελπίζω να γράψουμε και εμείς ιστορία, όπως εσείς. Η Ένωση μας κάνει πιο δυνατούς. Έχω χάσει τον πατέρα μου στην πανδημία και πραγματικά θα ήθελα να ήταν εδώ για να με έβλεπε να είμαι εδώ μέλος αυτού του κλαμπ. Μακάρι η επόμενη συνάντηση να είναι για να γιορτάσουμε κάτι σημαντικό όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.