Νέα γιούχα από τον κόσμο της ΑΕΚ προς παίκτες και Αλμέιδα - Το σύνθημα που φώναζε ο κόσμος

Νέα γιούχα από τον κόσμο της ΑΕΚ προς παίκτες και Αλμέιδα - Το σύνθημα που φώναζε ο κόσμος

Sportal newsroom 23:45 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 25.08.2024

Έντονες αποδοκιμασίες ακούστηκαν στην «OPAP Arena» μετά το τελικό σφύριγμα στην ισόπαλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει πολύ στραβά τη σεζόν! Μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στην Ευρώπη από τη Νόα, ήρθε και η πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα και μάλιστα πολύ νωρίς και σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά ήταν από τα πιο εύκολα μέσα στη σεζόν.

Η Ένωση παρότι έφτασε στην ισοφάριση και πίεσε ασφυκτικά για να κάνει την ανατροπή δεν τα κατάφερε ποτέ και ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Λαμία στην «OPAP Arena» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League,

Αλμέιδα: «Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία, εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:46 - 24.08.2024

Αλμέιδα: «Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία, εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Λαμία και τόνισε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε μόλις μία ευκαιρία, ενώ η Ένωση πίεσε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε φυσικά στους οπαδούς που είχαν δώσει το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια και γι' αυτό ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπως είχε γίνει και μετά το τελικό σφύριγμα του αγώνα με τη Νόα.

Η αλήθεια είναι πως οι μουρμούρες στην εξέδρα είχαν αρχίσει να ακούγονται από το δεύτερο ημίχρονο, που ο Δικέφαλος ήταν πίσω στο σκορ, αλλά το γκολ του Μουκουντί έφερε... ελπίδα για ανατροπή. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και όταν ο κ. Πουλικίδης σφύριξε τη λήξη οι οπαδοί άρχισαν τα γιουχαϊσματα, με τον κόσμο να φωνάζει «ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!