Αλμέιδα: «Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία, εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία, εμείς προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε»

Sportal newsroom 23:46 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 25.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Λαμία και τόνισε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε μόλις μία ευκαιρία, ενώ η Ένωση πίεσε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ένα ακόμη... σοκαριστικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν! Μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Νόα, ήρθε και το «στραβοπάτημα» με τη Λαμία, με την οποία η Ένωση ήρθε ισόπαλη (1-1) στην «OPAP Arena» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε πως ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία, ενώ η ομάδα του πίεσε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο αντίπαλος έκανε μία ευκαιρία, εμείς όσο και να προσπαθήσαμε δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, πιέσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!