Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Sportal newsroom 20:32 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 24.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Λαμία στην «OPAP Arena».

Το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 21:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στην «OPAP Arena» για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η Ένωση μετά την άνετη επικράτηση επί του ΟΦΗ (3-0) θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το διπλό στο Αγρίνιο (0-1) θα κυνηγήσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια για πρώτη φορά.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Πελάδο» είναι αυτά των Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Οι επιλογές για την... εξέδρα, είναι πλέον το ίδιο δύσκολες για τον Αλμέιδα, με αυτές της βασικής ενδεκάδας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:23 - 23.08.2024

Οι επιλογές για την... εξέδρα, είναι πλέον το ίδιο δύσκολες για τον Αλμέιδα, με αυτές της βασικής ενδεκάδας

Ο Αργεντινός τεχνικός θα πρέπει πλέον να παίρνει ζόρικες αποφάσεις όχι μόνο για το αρχικό σχήμα των παιχνιδιών της ΑΕΚ αλλά και γι αυτούς που θα χρειάζεται να μένουν αποστολής

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι-Πινέδα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Άμραμπατ (δεξιά) και Κοϊτά (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Λιούμπισιτς από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Κοϊτά, Λιούμπισιτς, Λιβάι Γκαρσία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!