Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό

Sportal newsroom 18:03 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 01.09.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Το απόγευμα της Κυριακής (01/09) η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η Ένωση μετά το «στραβοπάτημα» με τη Λαμία στην «OPAP Arena» (1-1) θέλει να επιστρέψει στις νίκες και ιδανικά και στις καλές εμφανίσεις παράλληλα, ενώ οι Βοιωτοί θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε, εκτός αποστολής έμειναν οι γνωστοί τραυματίες Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γενς Γιόνσον.

Μαρινάκης και Κονέ μαζί στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» - Στο γήπεδο και ο Γουίλιαν!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:31 - 01.09.2024

Μαρινάκης και Κονέ μαζί στα VIP του «Στάμφορντ Μπριτζ» - Στο γήπεδο και ο Γουίλιαν!

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας.

Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Πήλιο, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σιμάνσκι-Λιούμπισιτς θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Κοϊτά (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Λαμέλα από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Σμάνσκι, Λιούμπισιτς, Ελίασον, Κοϊτά, Λαμέλα, Λιβάι Γκαρσία.