Με Λαμέλα και Οντουμπάτζο η προπόνηση της ΑΕΚ (vid)

Μόουζες Οντουμπάτζο & Έρικ Λαμέλα

i

PrtScr

Με Λαμέλα και Οντουμπάτζο η προπόνηση της ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τόπας 11:46 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 22.07.2024

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Έρικ Λαμέλα και Μόουζες Οντουμπάτζο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Έρικ Λαμέλα αφού ολοκλήρωσε όλα τα τελευταία διαδικαστικά, διευθέτησε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, έκανε και την πρώτη του βόλτα εντός και εκτός του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για τις απαραίτητες φωτογραφίες, υπέγραψε το συμβόλαιο μέχρι και το 2027 και ανακοινώθηκε επισήμως από την Ένωση.

Νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος θα ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας των «κιτρινόμαυρων». Ο Άγγλος μπακ αφού κι αυτός έκανε και την πρώτη του... ξενάγηση και στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ένωση, επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 29.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήρτησε στα social media βίντεο που δείχνει τόσο τον Έρικ Λαμέλα, όσο και τον Μόουζες Οντουμπάτζο να βγαίνουν για προπόνηση στα Σπάτα.

«Είναι χαρά μου που είμαι στην ΑΕΚ. Να φοράω αυτή την φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε. Και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα, να βελτιωθεί σ’ αυτό που πιστεύω πως χρειάζεται και όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, να γίνουμε πρωταθλητές», είπε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίασή του ο Έρικ Λαμέλα.

Ενώ από την πλευρά του ο Οντουμπάτζο τόνισε: «Επιτέλους είμαι εδώ! Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Έπειτα από δυο χρόνια που έρχομαι εδώ ως αντίπαλος, είμαι επιτέλους μέλος αυτής της οικογένειας. Κάθε φορά που θα φοράω αυτή τη φανέλα θα παίζω με πάθος και συναίσθημα.

Χρωστάω πολλά στον προπονητή που με ήθελε και με έφερε εδώ. Μου αρέσει το στιλ του προπονητή και πραγματικά πιστεύω ότι θα επωφεληθώ πολύ παίζοντας με αυτό τον τρόπο. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Μόνο ΑΕΚ».