Με Λαμέλα, Περέιρα αλλά και Πινέδα αναχώρησε η ΑΕΚ για την Αρμενία

Με Λαμέλα, Περέιρα αλλά και Πινέδα αναχώρησε η ΑΕΚ για την Αρμενία

Κώστας Τσίλης 10:30 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 05.08.2024

Με τους δυο Αργεντινούς που προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα (όπως και ο Τσούμπερ), αλλά και τον Μεξικανό χαφ, ταξίδεψε η αποστολή της Ένωσης για το πρώτο ματς με τη Νόα

Η ΑΕΚ δεν πρόλαβε να συμπληρώσει τρία ολόκληρα 24ώρα στην Αθήνα μετά την επιστροφή της από την Ανδόρρα και χρειάστηκε να μπει ξανά στο αεροπλάνο για να «πετάξει» για ευρωπαϊκό παιχνίδι. Μόνο που για αυτό το ταξίδι στην Αρμενία για το αυριανό πρώτο ματς με τη Νόα, ο Ματίας Αλμέιδα έχει σημαντικές προσθήκες.

Ο πολύ... φορτσάτος στις προπονήσεις, όπως ήδη διαβάσατε στο Sportal, Έρικ Λαμέλα συμμετέχει στην πρώτη του αποστολή για παιχνίδι της ΑΕΚ. Το ίδιο και ο Τούκου Περέιρα. Αμφότεροι με υποψηφιότητα να ντεμπουτάρουν στο αυριανό ματς με τη Νόα, έστω και ως αλλαγή. Και δεδομένα είναι σημαντικά «όπλα» που πλέον προστίθενται στην φαρέτρα του Αλμέιδα.

Επίσης κανονικά στην αποστολή που ταξιδεύει για την Αρμενία, βρίσκεται και ο Ορμπελίν Πινέδα. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal, ο Μεξικανός συμπεριλαμβάνεται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Νόα. Αν μάλιστα δεν υπάρξει κάτι που θα φέρει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Πινέδα πιθανότατα θα είναι και στην βασική ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού.

Παρών στην αποστολή της ΑΕΚ και ο Στίβεν Τσούμπερ, που μπήκε και αυτός στην ευρωπαϊκή λίστα. Ενώ ξανά ετοιμοπόλεμος αφού ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, είναι και ο Νίκλας Ελίασον. Η ΑΕΚ θα προπονηθεί το απόγευμα στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το αυριανό ματς με τη Νόα. Ενώ θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού.