Με τον νικητή του Ρουζομπερόκ – Χάιντουκ η ΑΕΚ στα playoffs του Conference League αν αποκλείσει τη Νόα
i

© Imago

Με τον νικητή του Ρουζομπερόκ – Χάιντουκ η ΑΕΚ στα playoffs του Conference League αν αποκλείσει τη Νόα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:24 - 05.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 05.08.2024

Ο νικητής του ζευγαριού Ρουζομπερόκ – Χάιντουκ θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ στα playoffs του Europa League, αν οι κιτρινόμαυροι ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νόα.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρόκριση κόντρα στην Ίντερ Κλουμπ ντ' Εσκάλδες με δύο νίκες κι έκλεισε τη θέση της στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα κοντραριστεί με τη Νόα, με το πρώτο ματς να διεξάγεται αύριο (6/8, 19:00) στην Αρμενία, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (15/8, 20:30) στην Opap Arena.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, εάν η Ένωση ξεπεράσει κι αυτό το εμπόδιο, στα playoffs του Conference League θα τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ρουζομπερόκ – Χάιντουκ.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου στην «Opap Arena» και η ρεβάνς στις 29 Αυγούστου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!