ΑΕΚ: Με τους τρεις «μουντιαλικούς» αλλά και με δέκα απόντες, η αποστολή για το ματς κυπέλλου
i

ΑΕΚ / ©Ιntime

ΑΕΚ: Με τους τρεις «μουντιαλικούς» αλλά και με δέκα απόντες, η αποστολή για το ματς κυπέλλου

Κώστας Τσίλης 19:21 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 20.08.2024

Με πολλές απουσίες αλλά με Σιμάνσκι, Πινέδα και Χατζισαφί, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς κυπέλλου με την Κηφισιά (15/12, 21:30).

Μ' ένα πολύ γεμάτο απουσιολόγιο, επιστρέφει αύριο (15/12) η ΑΕΚ στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Η αποστολή που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς του κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά στην Ριζούπολη, έχει συνολικά δέκα απουσίες. Τουλάχιστον ο Αργεντινός τεχνικός συμπεριέλαβε στο αγωνιστικό του πλάνο, τους τρεις από τους πέντε διεθνείς της ΑΕΚ που είχαν ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ

Ο Πινέδα, ο Σιμάνσκι και ο Χατζισαφί είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Κηφισιά. Αντίθετα απών είναι ο Βίντα, που μόλις χθες (13/12) το βράδυ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο κύπελλο, αλλά και ο Μοχαμάντι που θα υποβληθεί σε επέμβαση. 

Επίσης ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει για το αυριανό (15/12, 21:30) παιχνίδι με την Κηφισιά ούτε τους Τζαβέλλα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ραντόνια, Γαλανόπουλο και Μαχαίρα. Παρόλο που οι δυο τελευταίοι ήδη από χθες επέστρεψαν ξανά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς. 

Με τόσες πολλές απουσίες, ο Αλμέιδα υποχρεώθηκε για το αυριανό (15/12, 21:30) παιχνίδι του κυπέλλου, να επιστρέψει συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ Β, προκειμένου να μπορέσει να συμπληρώσει την αποστολή. 

Πρόκειται για τους Παρρά, Ντάικο, Χριστόπουλο, Σκόνδρα και Μουστακόπουλο. Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Αργεντινός τεχνικός για το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας.