«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κούρσα για τον Λόρενς Οφόρι από την Μορεϊρένσε»

Λόρενς Οφόρι - Φωτ. IMAGO

i

©IMAGO

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην κούρσα για τον Λόρενς Οφόρι από την Μορεϊρένσε»

Κώστας Τόπας 15:35 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 23.07.2024

Δημοσιογράφος από την Πορτογαλία αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού μέσου της Μορεϊρένσε, Λόρενς Οφόρι.

Την περίπτωση του Λόρενς Οφόρι από την Μορεϊρένσε φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ σύμφωνα με tweet δημοσιογράφου από την Πορτογαλία, για τον οποίο βέβαια ενδιαφέρεται τόσο η Μαγιόρκα όσο και η Λέτσε για την απόκτηση του

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Σεμπάστιαν Σόουζα Πίντο αναφέρει ως αποκλειστικό το εξής: «Η Μαγιόρκα, η Λέτσε και η ΑΕΚ βρίσκονται στην κούρσα για τον Λόρενς Οφόρι από την Μορεϊρένσε. Ο σύλλογος ζητεί 2 εκατ. ευρώ για τον μέσο που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Η συμφωνία μπορεί να πραγματοποιεί με άλλους τρόπους υπερβαίνοντας την αξία που επιθυμεί η Μορεϊρένσε».

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Γκάνα, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ και μπορεί να αγωνιστεί επίσης και ως επιθετικός χαφ, αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Φεϊρένσε, Λεϊσόες, Φαμαλικάο, Αρούκα και Ασχντόντ. Συνολικά με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, έχει καταγράψει 156 παιχνίδια στα πόδια του με απολογισμό επτά τέρματα και οκτώ ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ αντίκρισε και εννέα κίτρινες κάρτες.