Μεταγραφές τέλος για την ΑΕΚ!

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Σεβίλλης - Φωτ. IMAGO

Μεταγραφές τέλος για την ΑΕΚ!

Κώστας Τσίλης 10:32 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 25.09.2024

Η ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, παρά τα σενάρια που την ήθελαν να υπογράφει τον Σέρχιο Ράμος.

Πριν από μερικές ημέρες, η ΑΕΚ έκανε το «μπαμ» κι έφερε στην Ελλάδα τον Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ντύθηκε στα «κιτρινόμαυρα» κι έγινε κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Γάλλος σταρ αφού πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκε στο γήπεδο, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε και επίσημα για την Ένωση, με ένα απίθανο βίντεο.

Η μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ είναι και η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, παρά τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, σχετικά με νέες μεταγραφικές κινήσεις από τους «κιτρινόμαυρους», στην ελεύθερη αγορά, η οποία είναι ανοιχτή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Πολλά ονόματα είχαν γραφτεί, όπως για παράδειγμα αυτό του Σέρχιο Ράμος. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται μιας και η ομάδα είναι πλήρης καλύπτοντας όλα τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα, τα οποία εκπλήρωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος ξοδεύοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ.

«Η ΑΕΚ με τη σπουδαία μεταγραφή του Άντονι Μαρσιάλ ολοκλήρωσε την ενίσχυση της ομάδας για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα είναι πλέον πλήρης, έχοντας κινηθεί στις μεταγραφές υλοποιώντας όλες τις επιθυμίες του προπονητή. Οτιδήποτε γράφεται για περαιτέρω ενίσχυση με την παράθεση ονοματολογίας και εμπλοκή της ομάδας σε διάφορα σενάρια, είναι αναληθές. Η ΑΕΚ δε θα εμπλακεί σε παιχνίδια μάνατζερ και άλλων που με δικά τους κίνητρα, επιχειρούν να παραπληροφορήσουν τον κόσμο», σχολιαζόταν χαρακτηριστικά από κύκλους της ΑΕΚ.

Ετσι, μεταγραφές ξανά για την ΑΕΚ θα υπάρξουν από τον Ιανουάριο. Θυμίζουμε ότι η Ένωση ολοκλήρωσε φέτος συνολογικά δέκα μεταγραφές. Συγκεκριμένα από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου μέχρι σήμερα ανακοίνωσε τους: Πιερό, Λαμέλα, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Στρακόσια, Μπρινιόλι, Κάλενς, Τσιλούλη, Μαρσιάλ και Περέιρα.