Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Μοχαμαντί (vids)
i

Μιλάντ Μοχαμαντί/©Intime

Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Μοχαμαντί (vids)

Sportal newsroom 12:06 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 20.08.2024

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αποθεραπεία του Μιλάντ Μοχαμαντί, ο οποίος αναμένεται από αρχές Μαρτίου, να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ιρανός μπακ συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα, όμως το ιατρικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» το οποίο είχε κι ένα τετ-α-τετ μαζί του στην προπόνηση της Τρίτης (22/02) εμφανίζεται αισιόδοξο, πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, ο 29χρονος αμυντικός αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς περίπου στις αρχές Μαρτίου.

Το τετ-α-τετ του γιατρού της ΑΕΚ με τον Μοχαμαντί/©Sportal

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Γαλανόπουλος που έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω αδιαθεσίας, επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεως και φαίνεται πως θα βρίσκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα., ο οποίος ενδέχεται να τον χρειαστεί για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (25/02, 17:30) λόγω της τιμωρίας του Νταμιάν Σιμάνσκι.

Από την άλλη, ο Τομ Φαν Βέερτ που υπέστη βαριά θλάση πρώτη βαθμού στον δικέφαλο ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα την Τρίτη (22/02). Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ντομαγκόι Βίντα απουσίασε από την σημερινή προπόνηση καθώς ένιωθε αδιάθετος. Η κατάστασή του Κροάτη στόπερ, δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο του συστήθηκε να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί.

Τέλος, ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Πάολο Φερνάντες ούτε για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα καθυστερήσει