Μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας (21/08) προαγορά εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ

ΑΕΚ

i

©Intime

Μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας (21/08) προαγορά εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ

Κώστας Τόπας 15:57 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους πως η διαδικασία προαγοράς εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (21/8).

Η ΑΕΚ έκανε το «θαύμα» της κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ παίρνοντας την πρόκριση στa Play Off του Champions League, μετά το 2-2 κόντρα στους Κροάτες στην «OPAP Arena». Πλέον η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αντβέρπ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί στις 22/23 Αυγούστου στην Αμβέρσα και η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα μετά στις 29/30 Αυγούστου στην «OPAP Arena». Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν σύντομα γνωστές από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους πως η διαδικασία προαγοράς εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (21/8). Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν είναι δυνατή η προαγορά εισιτηρίου.

Η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφορεί τους φιλάθλους πως η διαδικασία προαγοράς εισιτηρίων για το ματς με την Αντβέρπ στο Βέλγιο, ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (21/8). Μετά από αυτή την χρονική προθεσμία δεν είναι δυνατή η προαγορά εισιτηρίου.

Τονίζουμε επίσης πως κανένας φίλος της ΑΕΚ που δεν θα έχει προμηθευτεί εισιτήριο, δεν πρέπει να επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως όσοι έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία προαγοράς αυστηρά μέχρι τις 10 το πρωί της Δευτέρας, θα λάβουν με mail το σχετικό voucher, με το οποίο θα πάρουν το εισιτηρίο τους επί βελγικού εδάφους. Για τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.