Mικρή καθυστέρηση στα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ματς με την Εσκάλδες λόγω του black ουτ στην Microsoft

OPAP Arena

i

© Intime

Mικρή καθυστέρηση στα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ματς με την Εσκάλδες λόγω του black ουτ στην Microsoft

Sportal newsroom 12:17 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 19.07.2024

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι υπάρχει μικρή καθυστέρηση στα εισιτήρια για το ματς με την Εσκάλδες λόγω του black ουτ στην Microsoft

Μπροστά σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου βρίσκονται εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, κυρίως σε Αυστραλία και Βρετανία καθώς μια ευρείας κλίμακας τεχνική βλάβη στο λειτουργικό της Microsoft έχει επηρεάσει την λειτουργία σε τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, και συστήματα αεροδρομίων που επηρεάζουν τις πτήσεις αλλά και Μέσα Ενημέρωσης.

Ετσι και η ΑΕΚ επηρεάστηκε από το διεθνές black out στις υπηρεσίες της Microsoft!

Λόγω τεχνικών προβλημάτων η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην «OPAP Arena» θα καθυστερήσει. Για την έναρξη της διαδικασίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο ψηφιακό σύστημα, που από το πρωί έχει επηρεάσει τη λειτουργία αρκετών εφαρμογών και υπηρεσιών παγκοσμίως, η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στην OPAP Arena θα καθυστερήσει. Για την έναρξη της διαδικασίας θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση μέσα στην ημέρα».