Μόνο η Νόα και όχι το rotation στο μυαλό του Αλμέιδα

Μόνο η Νόα και όχι το rotation στο μυαλό του Αλμέιδα

Κώστας Τσίλης 19:18 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 11.08.2024

Για τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ στο... τραπέζι υπάρχει μόνο η πρόκριση της Πέμπτης και όχι το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι και την 1η του Σεπτέμβρη

Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο, αυτή είναι κατά κύριο λόγος μια περίοδος διακοπών. Για το ποδόσφαιρο και ειδικά για την ΑΕΚ, είναι συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς... ανάσα. Η Ένωση έχει το ματς με τη Νόα την Πέμπτη, την Κυριακή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος πάλι στη Νέα Φιλαδέλφεια και αν έρθει η πρόκριση επί των Αρμένιων, μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη θα έχει κατόπιν να δώσει άλλα τέσσερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπό κανονικές συνθήκες, αυτό το πρόγραμμα θα έβαζε τον Ματίας Αλμέιδα σε μια διαδικασία να φτιάχνει το αγωνιστικό του πλάνο με βάση τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και έχοντας στο μυαλό του και κυρίως στο σχέδιο του, ένα rotation. Όπως άλλωστε πάντα έκανε όταν υπήρχαν συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ. Μόνο που τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, υποχρεώνουν τον Αλμέιδα να λειτουργήσει διαφορετικά.

Ο Αλμέιδα έχει γυρίσει το χαρτί στην ΑΕΚ και σε πολύ πιο στραβωμένη παρτίδα
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

12:09 - 11.08.2024

Ο Αλμέιδα έχει γυρίσει το χαρτί στην ΑΕΚ και σε πολύ πιο στραβωμένη παρτίδα

Η Ένωση έχει μπει σε ζόρια, ο Πελάδο είναι ο πρώτος υπεύθυνος και γι αυτό που έχει συμβεί, αλλά και για να το γυρίσει, αλλά πλέον απαιτείται επειγόντως να πάρει γενναίες αποφάσεις όπως έχει δείξει πως δεν διστάζει να κάνει - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Για τον Αργεντινό τεχνικό, όπως και για όλους μέσα στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την πρόκριση στο ματς της Πέμπτης με τη Νόα. Είναι τεράστια υπόθεση για ολόκληρο τον οργανισμό της Ένωσης, να συνεχίσει στο Conference και να φτάσει μέχρι και τους ομίλους. Και για τον Αλμέιδα το μόνο που αυτή την στιγμή μετράει, είναι να φτιάξει το πιο κατάλληλο αγωνιστικό πλάνο, για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή από την ήττα με 3-1 στο πρώτο και να πάρει την πρόκριση. Χωρίς να έχει καθόλου στο μυαλό του το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μετά από μόλις τρεις μέρες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!