Το οδοιπορικό της Μπράιτον στην Αθήνα: Από τον Παρθενώνα και το Καλλιμάρμαρο έως και τις «κιτρινόμαυρες» γωνιές της ΑΕΚ

ΑΕΚ - Μπράιτον

Το οδοιπορικό της Μπράιτον στην Αθήνα: Από τον Παρθενώνα και το Καλλιμάρμαρο έως και τις «κιτρινόμαυρες» γωνιές της ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 10:50 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 14.08.2024

Ενα εξαιρετικό αφιέρωμα ετοίμασε η Μπράιτον στα social media της, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (30/11, 19:45) και την πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπράιτον (30/11, 19:45) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με την Ένωση να επιδιώκει την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος για να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Από την πλευρά της η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με επτά βαθμούς στο +3 από την τρίτη, ΑΕΚ και στο -1 από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ. Οι «γλάροι» πάντως ενόψει της αναμέτρησης με την Ένωση, έκαναν ένα πολύ όμορφο tour στην Αθήνα. Μάλιστα, η ομάδα της Premier League δημοσίευσε στα social media της, μερικές φωτογραφίες από την πρωτεύουσα της χώρας μας.

Με φόντο την Ακρόπολη και λεζάντα: «Η Αθήνα περιμένει», η Μπράιτον έκανε τη δική της προαναγγελία, ενόψει του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους». Επιπλέον, μέσα στις φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media, υπήρξαν και τα γνωστότερα αξιοθέατα, όπως ο Παρθενώνας και το Καλλιμάρμαρο, αλλά και αρκετές «κιτρινόμαυρες» γωνιές, αφιερωμένες στην ΑΕΚ.