Μεγάλη ένταση στην «OPAP Arena» μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ
i

©intime

Μεγάλη ένταση στην «OPAP Arena» μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:52 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 15.08.2024

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μετά τη λήξη της αναμέτρησης χωρίς ωστόσο η κατάσταση να ξεφύγει.

Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Ευρώπης αρκετά νωρίς τη φετινή σεζόν. Η Ένωση παρόλο που επικράτησε με 1-0 της Νόα, γνώρισε τον αποκλεισμό αφού είχε ηττηθεί με 1-3 στην Αρμενία. Κάπως έτσι έμεινε εκτός των playoffs του Conference League.

Μετά τη λήξη οι παίκτες της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στην OPAP Arena, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές της αρμενικής ομάδας που πανηγύρισαν την πρόκριση με τη ψυχή τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ωστόσο δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα. Τη στιγμή που οι παίκτες των δύο ομάδων κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση μεταξύ τους. Μάλιστα ο προπονητής της Νόα, Ρούι Μότα, έφυγε από το σημείο που έδινε τις δηλώσεις για να χωρίσει τους ποδοσφαιριστές. Τελικά οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση και η ένταση σταμάτησε αρκετά γρήγορα.