Αλμέιδα: «Θα συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, να δείξουμε την ένωση που βρίσκεται στην ΑΕΚ»

Αλμέιδα: «Θα συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία, να δείξουμε την ένωση που βρίσκεται στην ΑΕΚ»

Sportal newsroom 22:50 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:57 - 15.08.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Νόα και τόνισε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να δουλεύει και να παλεύει με την ίδια νοοτροπία.

Η ΑΕΚ παρότι έκανε ροντέο το παιχνίδι με το γκολ που βρήκε τις καθυστερήσεις, δεν κατάφερε να βρει και το δεύτερο που ήθελε και γνώρισε έναν σοκαριστικό αποκλεισμό, αφού το 1-0 επί της Νόα δεν ήταν αρκετό λόγω της ήττας με 3-1 στο πρώτο ματς στην Αρμενία.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε πως ο Δικέφαλος θα συνεχίσει να δουλεύει και να παλεύει με την ίδια νοοτροπία.

Σοκαριστικός αποκλεισμός της ΑΕΚ από την άσημη Νόα
CONFERENCE LEAGUE

22:42 - 15.08.2024

Σοκαριστικός αποκλεισμός της ΑΕΚ από την άσημη Νόα

Η ΑΕΚ παρότι έκανε ροντέο το παιχνίδι με το γκολ που βρήκε στις καθυστερήσεις, δεν κατάφερε να βρει και το δεύτερο που ήθελε και γνώρισε έναν σοκαριστικό αποκλεισμό, αφού το 1-0 επί της Νόα δεν ήταν αρκετό λόγω της ήττας με 3-1 στο πρώτο ματς στην Αρμενία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα, δεν μπορέσαμε να διορθώσουμε το πρώτο παιχνίδι, που δεν ήμασταν καλοί. Παίξαμε γρήγορα, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε γρήγορα και δεν τα καταφέραμε.

Θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση, την ίδια νοοτροπία. Και στις καλές στιγμές πρέπει να 'μαστε μαζί και στις κακές. Να δείξουμε την ένωση, μία λέξη που βρίσκεται στην ομάδα της ΑΕΚ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!