Πολύ μεγάλες εκπλήξεις από τον Αλμέιδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Πολύ μεγάλες εκπλήξεις από τον Αλμέιδα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Sportal newsroom 19:18 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 15.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τη Νόα στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (15/8, 20:30, Cosmote Sport 1) τη Νόα στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 και να προκριθεί στα playoffs της διοργάνωσης.

Η Ένωση μετά το...σοκ στην Αρμενία πρέπει να δείξει αντίδραση και αγωνιστική βελτίωση στην αποψινή ρεβάνς αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αν καταφέρει να προκριθεί η «Ένωση» θα βρει απέναντί της τον νικητή του Χάιντουκ - Ρουζόμπεροκ στα playoffs του Conference League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε πως εκτός είναι ο Λιβάι Γκαρσία, που δεν κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο, αλλά και οι Γιόνσον, Μπρινιόλι. Ο Πελάδο προχώρησε σε εκπλήξεις πάντως, δίνοντας φανέλα βασικού στο Μάνταλο αντί για τον Πινέδα και στον Πήλιο αντί για τον Χατζισαφί. Επίσης, έμεινε στον πάγκο ο Μουκουντί, με τον Κάλενς να ξεκινάει στα μετόπισθεν

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Στρακόσα, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Σιμάνσκι-Μάνταλος, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Ελίασον (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τσούμπερ, με τον Λιούμπισιτς από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Λιούμπισιτς, Τσούμπερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!