Υποχρέωση για την ΑΕΚ η ανατροπή κι η πρόκριση
i

©Intime

Υποχρέωση για την ΑΕΚ η ανατροπή κι η πρόκριση

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:16 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 15.08.2024

Η ΑΕΚ καλείται να δείξει τον πραγματικό της εαυτό ώστε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου ματς με τη Νόα και να προκριθεί στα playoffs του Conference League. Σέντρα στην OPAP Arena στις 20:30.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (15/8, 20:30, Cosmote Sport 1) τη Νόα στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 και να προκριθεί στα plaoffs της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετά το...σοκ στην Αρμενία πρέπει να δείξει αντίδραση και αγωνιστική βελτίωση στην αποψινή ρεβάνς αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αν καταφέρει να προκριθεί η «Ένωση» θα βρει απέναντί της τον νικητή του Χάιντουκ - Ρουζόμπεροκ στα playoffs του Conference League,

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αποψινό ματς, φαίνεται πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, μιας και δεν πήρε χθες μέρος στην τελευταία προπόνηση. Εκτός πλάνων βρίσκονται και οι τραυματίες Μπρινιόλι, Γιόνσον.

Από την άλλη, δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βιώνουν τις πιο σπουδαίες στιγμές στη σύντομη ιστορία τους (μόλις επτά ετών).

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Λιούμπισιτς, Τσούμπερ.

Νόα (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Μιλίκοβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Θοράρινσον, Σάντος – Γκάμπος, Σανγκαρέ, Μανβελιάν – Πινσόν, Γκρεγκόριο, Φερέιρα.

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία, Β' Κατηγορία της UEFA)
Α' Βοηθός: Ντομινίκ Σάαλ (Γερμανία)
Β' Βοηθός: Ρόμπερτ Βέσελ (Γερμανία)
4ος διαιτητής: Τίμο Γκέραχ (Γερμανία)
VAR: Ντάνιελ Σλάγκερ (Γερμανία)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!