Κροατικά ΜΜΕ: «Δράμα! Είναι δυνατόν; Ας μας τσιμπήσει κάποιος - Με μαύρα γράμματα στην ιστορία της Ντιναμό το ματς με την ΑΕΚ»

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

i

©Intime

Κροατικά ΜΜΕ: «Δράμα! Είναι δυνατόν; Ας μας τσιμπήσει κάποιος - Με μαύρα γράμματα στην ιστορία της Ντιναμό το ματς με την ΑΕΚ»

Κώστας Τόπας 11:36 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Κύριο θέμα στον Τύπο της Κροατίας είναι η αποκλεισμός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την ΑΕΚ στο Champions League.

Σοκαρισμένοι είναι στην Κροατία με τον τρόπο που η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκλείστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από το Champions League. Μέχρι το 90+2’ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά η ΑΕΚ πέτυχε μια ανεπανάληπτη ανατροπή και με το 2-2 πήρε το εισιτήριο για την πρόκριση στα Play Off του Champions League.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο Ιγκόρ Μπίτσκαν, ο οποίος σύμφωνα με τους Κροάτες φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Τύπος της Κροατίας δεν μπορεί να… χωνέψει όλα όσα έγιναν και οι τίτλοι τους είναι χαρακτηριστικοί.

Vecernji: Ο Βίντα αποφάσισε, οι «μπλε» γύρισαν το ματς, αλλά οι Έλληνες ανέτρεψαν τα δεδομένα

24sata: Πως είναι δυνατόν; Η Ντιναμό είχε τα πάντα αλλά κατέρρευσε σε οχτώ λεπτά

Slobodnadalmacija: Δράμα που δεν έχει προηγούμενο. Η Ντιναμό δέχθηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ο Βίντα την έστειλε εκτός Champions League

Jutarnji: Ας μας τσιμπήσει κάποιος. Είναι δυνατόν; Το ματς με την ΑΕΚ θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία της Ντιναμό