Η αντιμετώπιση που έχει ο Αλμέιδα στις κληρώσεις, δεν αλλάζει ποτέ

Η αντιμετώπιση που έχει ο Αλμέιδα στις κληρώσεις, δεν αλλάζει ποτέ

Κώστας Τσίλης 20:28 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Η κλήρωση του κυπέλλου δεν έφερε στην ΑΕΚ ούτε κρύο, ούτε ζέστη, αλλά αυτό ήταν κάτι απολύτως αναμενόμενο ειδικά για τον Αλμέιδα

Για την ΑΕΚ η φετινή σεζόν ήταν ήδη μέχρι τώρα γεμάτη από... κληρώσεις. Και ειδικά σ' αυτή του ομίλου του Europa League, η τύχη δεν της συμπεριφέρθηκε με καμία... καλοσύνη. Βεβαίως η κλήρωση για το κύπελλο και ειδικά από την στιγμή που «έδειξε» και ολόκληρη την διαδρομή μέχρι τον τελικό, είναι κάτι διαφορετικό. Όμως στην ΑΕΚ η αντίδραση ήταν... ίδια. 

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει έναν πάγιο τρόπο αντιμετώπισης των κληρώσεων. Συνοψίζεται περίπου στην λογική του όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, η ΑΕΚ θα πάει και θα κάνει το παιχνίδι για να πάρει αυτό που θέλει. Έτσι αντέδρασε ο Αργεντινός τεχνικός όταν στον ημιτελικό πέρυσι έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, έτσι αντέδρασε όταν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ήρθε το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα με το υψηλότερο ranking στην UEFA σ' όλα τα Βαλκάνια. Έτσι, αντέδρασε και τώρα στην κλήρωση του κυπέλλου. 

Στην ΑΕΚ σέβονται πολύ τον Άρη και δεν παραγνωρίζουν το γεγονός πως έτσι όπως κυλά η σεζόν, ίσως τα ματς του κυπέλλου θα είναι αυτά που ο αντίπαλος θα παίξει τα ρέστα του. Από την άλλη μεριά επίσης προσμετρούν πως αν προκριθούν επί του Άρη, στη συνέχεια ο δρόμος δεν έχει ντέρμπι. Κάτι που έχει την σημασία του σε μια περίοδο που η ΑΕΚ θα έχει κρίσιμα ματς για το πρωτάθλημα, ενδεχομένως και στην Ευρώπη. 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η κληρωτίδα έβγαλε σούπερ ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. ΑΕΚ-Άρης το άλλο δυνατό ζευγάρι. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Αναλυτικά το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Γενικώς δεν προκάλεσε η κλήρωση ούτε κρύο, ούτε ζέστη στην ΑΕΚ. Αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο, καθώς και ο Αλμέιδα και όλοι μέσα στην ομάδα, αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο, ότι και αν προκύψει στον δρόμο της ομάδας. Και κάπως έτσι ήταν και η τωρινή αντίδραση.