Ο Αλμέιδα φτιάχνει ενδεκάδα για νίκη με Κηφισιά αλλά και... Μαρσέιγ

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Ο Αλμέιδα φτιάχνει ενδεκάδα για νίκη με Κηφισιά αλλά και... Μαρσέιγ

Κώστας Τσίλης 08:31 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Το αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα για το αποψινό (20:00) ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά είναι σε άμεση σύνδεση με το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Από το μυαλό του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο πως η ΑΕΚ απόψε θα έχει ένα εύκολο βράδυ στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά. Δεν το κάνει ποτέ και για κανέναν αντίπαλο, ειδικά όταν πρόκειται για ματς πρωταθλήματος. Για τον Αλμέιδα δεν υπάρχει παιχνίδι και ομάδα που να υποτιμά. Όμως από την άλλη μεριά, η πραγματικότητα είναι πως ο Αργεντινός τεχνικός φτιάχνει για να βγάλει απόψε στο γήπεδο μια ενδεκάδα, που θα κερδίσει την Κηφισιά, αλλά που θα διεκδικήσει και κάτι αντίστοιχο την Πέμπτη, στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το αγωνιστικό πλάνο του Αλμέιδα για το αποψινό παιχνίδι, θα είναι σε άμεση σύνδεση μ' αυτό του ευρωπαϊκού ματς της Πέμπτης. Χωρίς αυτό να σημαίνει, πως δεν υπάρχει απόλυτη προσήλωση του Αργεντινού τεχνικού στην Κηφισιά. Όμως οι επιλογές του στην βασική ενδεκάδα, θα έχουν "προβολή" και σ' αυτή που σκέφτεται για την Μαρσέιγ. Ενδεχομένως κάτω από τα δοκάρια να ξεκινήσει ο Αθανασιάδης απόψε, για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό καθώς την Πέμπτη θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Στάνκοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας ο Κάλενς μπαίνει σίγουρα για να ξεκουράσει τον Μουκουντί. Και είναι πιθανό να έχει ως "παρτενέρ" τον Μήτογλου, προκειμένου να πάρει ανάσες και ο Βίντα

Εκτός ενδεκάδας και αποστολής έμεινε ο Ρότα που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και θα πρέπει να προφυλαχθεί, καθώς ο Σιντιμπέ είναι τιμωρημένος και δεν παίζει στο ματς της Πέμπτης. Στα χαφ έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνε ανάσες ο Σιμάνσκι για να είναι φρέσκος με την Μαρσέιγ και ως εκ τούτου ήταν ευκαιρία να εκτίσει και την ποινή της μιας αγωνιστικής από τις κάρτες. Πιθανό να μην ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα απόψε ο Πινέδα, για να είναι πανέτοιμος με την Μαρσέιγ. Σίγουρα δεν θα ξεκινήσει ο Γκαρσία, αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου και αυτός να είναι έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης. 

Ο Γκαρσία ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ, μετά από 39 μέρες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:29 - 03.11.2023

Ο Γκαρσία ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ, μετά από 39 μέρες

Στις επιλογές του Αλμέιδα για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά βρίσκεται ο Γκαρσία και πιθανότατα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής - Εκτός αποστολής Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Ζινι αλλά και Μουκουντί - Ρότα.

Από την επιλογή που θα κάνει ο Αλμέιδα στο αριστερό άκρο της επίθεσης στο αποψινό παιχνίδι, θα φανεί και τι έχει στο μυαλό του για την αντίστοιχη θέση στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει απέναντι στην Μαρσέιγ. Αν και σήμερα πάρει θέση βασικού ο Ελίασον, τόσο την Πέμπτη την θέση θα πάρει ο Άμραμπατ. Και το αντίστροφο στο ενδεχόμενο που ο Αλμέιδα επιλέξει στο σημερινό ματς για βασικό τον Μαροκινό.